Om

Jeg er en erfaren terapeut og supervisor med speciale i relationelle og emotionelle processer. Jeg har i mere end 20 år har arbejdet med mennesker og menneskers udvikling, og har igennem tiden specialiseret mig i samtaledisciplinen med individer, par og grupper. Jeg har har haft egen virksomhed siden 2015 med praksis på Østerbro i København.

Jeg er passioneret i mødet med det enkelte menneske, det enkelte par eller den enkelte gruppe. I samtalerne udforsker vi livet som det er og zoomer ind på, hvordan mine fokuspersoner kan komme bedre til rette i deres liv. Jeg gør en dyd ud af, at mødet sker med lige dele nysgerrighed og nærvær og med en opmærksomhed på den udfordring eller problematik, der er genstand for mødet. Derfor er tilbagemeldingerne fra mine klienter og kunder, at jeg møder dem med indlevelse og empati og understøtter dem konstruktivt i deres udviklingsproces. Hvilket de sætter stor pris på.

Jeg har for længst rundet 1000 timers individuelle samtaler med ledere, medarbejdere og privatpersoner og har et betydeligt antal meget forskelligartede faciliteringsopgaver med i min rygsæk. Jeg prioriterer min faglige udvikling højt og deltager løbende i relevante videre- og efteruddannelsesaktiviteter og får supervision på min samtalepraksis.

Jeg er eksamineret psykoterapeut (MPF) fra EFT-instituttet i København. Jeg har en master i voksnes læring og kompetenceudvikling fra Aarhus Universitet og flere coach- og proceskonsulenter bag mig.

Kontakt

Jeg holder til i dejlige lokaler i Østerbrogade 56D, st. på Østerbro. Der er mulighed for parkering på den lille sidegade og i de omkringliggende gader. Vær opmærksom på at du skal betale for parkering. Hvis du kommer med det offentlige, kan du vælge at tage S-toget til Østerport eller M3 til Trianglen, hvor også busserne 1A og 14 holder.

Tilmeld dig nyt fra christinaholm.dk
Følg med når der kommer nye blogindlæg, artikler, oplæg eller forløb om (arbejds-) livet som det er.
Tak for din tilmelding.
Vi værner selvfølgelig om dine private informationer, der opbevares sikkert og ikke bliver delt.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
Hjemmesiden har cookies til at forbedre oplevelsen. Klik OK for at acceptere.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup