Individuelle samtaler

Individuelle samtaleforløb kan kan handle om alle dele af livet Arbejdslivet. Privatlivet. Lederlivet. Familielivet. Om den svære livskunst. Om at finde sig til rette i livet. Oftest har vi brug for et samtaleforløb når der noget, der er svært. Når noget ikke helt er som vi ønsker. Håber. Forventer. Drømmer om.

I et samtaleforløb får du mulighed for at sige tingene højt. Præcis som de er. Præcis som du oplever dem. Du får mulighed for at dele tanker og følelser. Sammen vil vi undersøge dem. Udfolde dem. Udforske dem. Udfordre dem. Måske finder vi nye vinkler og perspektiver. Måske  arbejder vi med mål og retning eller afsøger nye tænke- og handlemåder. Måske dvæler vi ved dem. Tankerne. Og giver følelserne frit spil.

De tematikker jeg møder i min samtalepraksis drejer sig ofte om ledelse, identitet, relationer, mening, værdier, stress, konflikter og kommunikation – men samtalerne kan også handle om andre ting.

Jeg har for længst rundet 500 timers individuel coaching af leder, medarbejdere og privatpersoner og har et betydeligt antal og meget forskelligartede faciliteringsopgaver med i min rygsæk. Dette giver mig en solid erfaring med mange forskellige typer af samtaler og med mange forskellige typer af mennesker. Læs mere om mig.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak på 6126 6315.

Eksempler på temaer fra samtaleforløb:

  • LEDELSE: Du er ny leder og har brug for at reflektere over din nye rolle i et fortroligt rum, hvor du kan udforske dine ledelsesværdier, blive afklaret omkring din rolle og det nye samspil med medarbejdere og lederkollegaer.
  • STRESSET HVERDAG: Du oplever et stigende pres eller føler dig stresset på arbejdet eller i forhold til at få hverdagen til at hænge sammen og har brug for hjælp til at få styr på tankerne og følelserne, prioriteret i det, der fylder eller sagt fra i forhold til opgaver eller personer omkring dig.
  • SAMARBEJDE OG RELATIONER: Du har en oplevelse af, at samarbejdet eller samværet med nogle mennesker (enten privat eller på job) omkring dig bøvler, og har brug for hjælp til at sætte ord på dine tanker og følelser eller se på relationen med nye briller.
  • MENING OG VÆRDIER: Du føler dig låst fast i din rolle (enten privat eller på job) og har brug for hjælp til at finde mening og blive afklaret med egne holdninger og værdier for at genfinde glæden og motivationen.
  • KARRIERESKIFTE: Du står overfor et job/karriereskifte og har brug for hjælp til at afklare dine kompetencer og udforske nye jobmuligheder. Det kan også være at du er blevet opsagt og brug for hjælp til at genfinde selvtilliden og motivation for at få øje på dine styrker og muligheder.

Kontakt

Jeg holder til i dejlige lokaler i Østerbrogade 56D, st. på Østerbro. Der er mulighed for parkering på den lille sidegade og i de omkringliggende gader. Vær opmærksom på at du skal betale for parkering. Hvis du kommer med det offentlige, kan du vælge at tage S-toget til Østerport eller M3 til Trianglen, hvor også busserne 1A og 14 holder.

Tilmeld dig nyt fra christinaholm.dk
Følg med når der kommer nye blogindlæg, artikler, oplæg eller forløb om (arbejds-) livet som det er.
Tak for din tilmelding.
Vi værner selvfølgelig om dine private informationer, der opbevares sikkert og ikke bliver delt.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
Hjemmesiden har cookies til at forbedre oplevelsen. Klik OK for at acceptere.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup