Gruppeforløb

At lykkes med gode, konstruktive og produktive samtaler i grupper og teams kan til tider være en kunstart, der kræver stort overblik, upartiskhed og mod til at skære igennem, hvis samtalen kører i ring eller er kommet ud på et sidespor. Det er en kunstart jeg mestrer og som jeg har dyrket og forfinet gennem mit mangeårige virke som proceskonsulent og facilitator.

I et gruppeforløb er det mig, der har overblikket og det er mit ansvar at der er det nødvendige flow i samtalerne og processerne, så der blandt deltagerne er en oplevelse af tydelig styring og fremdrift.  Samtidig er det mit ansvar at have blik for den gruppedynamik der er i rummet og bringe det usagte i spil, hvis det har betydning for processen.

Jeg har mere end 15 år erfaring med ledelses- og organisationsudvikling i såvel private som offentlige virksomheder og indgår naturligt på alle niveauer i virksomhederne. Mine konsulentkompetencer er baseret på stort, bredt og dybt kendskab til HR-, ledelses- og udviklingsprocesser på alle niveauer i organisationer, et indgående kendskab til såvel læringsteorier som teorier om systemisk og narrativ organisationsudvikling samt en særdeles veludviklet metode- og værktøjskasse. Læs mere om mig.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak på 6126 6315.

Nedenfor er en række eksempler på tematikker, jeg har arbejdet med i grupper og teams:

  • LEDERTEAMS: Facilitering af samtaler i lederteam for styrke ledernes kendskab til hinandens styrker og svagheder og udvikle et fælles ledelsessprog og ledelsesgrundlag
  • LEDELSE OG STRESS: Facilitering af et workshopforløb om ledelse af stress hvor lederne kunne blive klogere på deres egen ledelsesrolle og de handlemuligheder de har både i forhold til sig selv, den enkelte medarbejder og i forhold til deres team.
  • LEDERNETVÆRK: Facilitering af temabaserede samtaler i ledernetværk. Formålet var at sikre styring, struktur og involvering af deltagerne på netværksmøderne.  
  • TEAMSAMARBEJDE: Udvikling af samarbejde på tværs teams med forskellige fagligheder for at styrke det gensidige kendskab til kompetencer og opgaver mellem de forskellige teams.
  • TEAMUDVIKLING: Facilitering af samtaler i team, der for nyligt er blevet fusioneret. Vi talte om forventninger, bekymringer, værdier og grundlæggende antagelser alt samme for at styrke den gensidige tillid og tryghed og dermed grundlag for samarbejde.

Kontakt

Jeg holder til i dejlige lokaler i Østerbrogade 56D, st. på Østerbro. Der er mulighed for parkering på den lille sidegade og i de omkringliggende gader. Vær opmærksom på at du skal betale for parkering. Hvis du kommer med det offentlige, kan du vælge at tage S-toget til Østerport eller M3 til Trianglen, hvor også busserne 1A og 14 holder.

Tilmeld dig nyt fra christinaholm.dk
Følg med når der kommer nye blogindlæg, artikler, oplæg eller forløb om (arbejds-) livet som det er.
Tak for din tilmelding.
Vi værner selvfølgelig om dine private informationer, der opbevares sikkert og ikke bliver delt.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
Hjemmesiden har cookies til at forbedre oplevelsen. Klik OK for at acceptere.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup