Virksomheder

Jeg har i mere end 15 år har arbejdet med mennesker og menneskers udvikling i en organisatorisk kontekst. Det giver mig et indgående kendskab til livet i organisationerne, og jeg vant til at arbejde og kommunikere med ledere på alle niveauer og med medarbejdere fra meget forskellige brancher og fagområder.

Jeg er i flere virksomheder tilknyttet som fast erhvervscoach, terapeut eller facilitator. Samarbejdet skrues sammen så det passer til den enkelte virksomhed og indholder typisk et eller flere af nedenstående elementer:

  • Tilbud om individuelle samtaler til virksomhedens eller organisationens medarbejdere, hvis de mærker tegn på stress af fysiske, psykiske eller adfærdsmæssig karakter.
  • Ledercoaching og/eller ledersparring omkring udfordringer og dilemmaer der knytter sig til kompleksiteten i ledergerningen.
  • Facilitering af samtaler eller forløb i grupper og teams, der ønsker at styrke deres samarbejde på tværs. Det kan dreje sig om en enkelt samtale i gruppen men det kan også være et længere forløb.
  • Facilitering af workshopforløb for ledere og medarbejdere med afsæt i temaer omkring det psykiske arbejdsmiljø. Læs mere her om workshopforløbet “ledelse og stress”.
  • Oplægsholder om temaer der typisk tager afsæt i temaer omkring det psykiske arbejdsmiljø: stress, samarbejde, trivsel og konflikter.

Kontakt

Jeg holder til i dejlige lokaler i Ryesgade 57 på Østerbro. Busserne 1A, 3A, 6A, 14, 42 og 184 holder næsten lige ved døren og giver samtidig gode forbindelser til Østerport og Nørreport. Ydermere er der gode parkeringsmuligheder på Ryesgade og i de nærliggende gader.

Tilmeld dig nyt fra christinaholm.dk
Følg med når der kommer nye blogindlæg, artikler, oplæg eller forløb om (arbejds-) livet som det er.
Tak for din tilmelding.
Vi værner selvfølgelig om dine private informationer, der opbevares sikkert og ikke bliver delt.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
Hjemmesiden har cookies til at forbedre oplevelsen. Klik OK for at acceptere.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup