Om

Jeg er en erfaren erhvervscoach, terapeut og facilitator, der i mere end 15 år arbejdet med mennesker og menneskers udvikling  – både i en organisatorisk kontekst men i de senere år har jeg også haft private klienter. Jeg har igennem tiden specialiseret mig i samtale disciplinen (coaching og facilitering og bruger metoderne til fx. at udforske tanker, følelser, vinkler og perspektiver sammen med mine fokuspersoner, grupper og teams.

Jeg er passioneret i mødet med det enkelte menneske og den enkelte gruppe. Jeg gør en dyd ud af, at mødet sker med lige dele nysgerrighed og nærvær og med en opmærksomhed på den udfordring eller problematik, der er genstand for mødet. Derfor er tilbagemeldingerne fra mine fokuspersoner og kunder ofte, at jeg møder dem med indlevelse og empati og understøtter dem konstruktivt i deres udviklingsproces. Hvilket de sætter stor pris på.

Jeg har for længst rundet 500 timers individuel coaching af leder, medarbejdere og privatpersoner og har et betydeligt antal forskelligartede faciliteringsopgaver med i min rygsæk. Jeg prioriterer min faglige udvikling højt og deltager løbende i relevant videre- og efteruddannelsesaktiviteter og får supervision på min samtalepraksis.

Mit faglige fundament bygger på en akkrediteret coachuddannelse på senior practitioner-niveau fra European Mentoring and Coaching Council og jeg er eksamineret psykoterapeut (MPF) fra EFT-instituttet i København. Jeg har derudover en master i voksnes læring og kompetenceudvikling fra Aarhus Universitet og jeg har både en systemisk og en psykodynamisk proceskonsulentuddannelse bag mig.

Privat er jeg gift med Jimmy, der er stifter og partner i virksomheden Copenhagen Game Lab. Vi bor på Østerbro med vores fire børn i alderen 8 til 18 år samt vores labrador Bella.

Tilmeld dig nyt fra christinaholm.dk
Følg med når der kommer nye blogindlæg, artikler, oplæg eller forløb om (arbejds-) livet som det er.
Tak for din tilmelding.
Vi værner selvfølgelig om dine private informationer, der opbevares sikkert og ikke bliver delt.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
Hjemmesiden har cookies til at forbedre oplevelsen. Klik OK for at acceptere.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup